Barion Pixel
Csenkesz logó
Kapcsolatunk alapja a bizalom

DYRA gyeptrágyák

Kedvező árú, az angol  gyepkultúra  tapasztalatain alapuló, korszerű technológiával Angliában gyártott gyepműtrágya család kertépítőknek, gyepkezelőknek.

A termékek összeállításánál fontos kritérium a megbízható és hosszú hatástartam, apró szemcsenagyság, a gyep fejlettségi állapotának, igényének és az időjárási körülményeknek megfelelő összetétel. Az említett feltételeket maradéktalanul teljesíti a rendkívül tiszta és kiváló minőségű alapanyagokból előállított DYRA gyeptrágya család.Az időjárás, a gyep speciális állapota esetenként a szokásostól eltérő tápanyag összetételt kíván. Erre is van megoldás: saját receptúra alapján is rendelhető DYRA gyepműtrágya. A kiváló minőség mellett a költségtakarékosság is fontos szempont. Az igazi profi nem tűr kompromisszumot a minőségben, de nem ragaszkodik a drága, elegáns csomagoláshoz. A költségtakarékosság a DYRA termékeknél csak a termékek csomagolásánál jelenik meg. Egyszerű polietilén zsákokban kerülnek forgalomba, a magyar nyelvű címkén minden fontos információ megtalálható.

Szabályozott tápanyagleadású műtrágyák

Legkisebb szemcseméret, mellyel burkolt műtrágya előállítható az egyenletes kiszórás és hatás érdekében.
A burkolatok a legújabb technológiával készülnek.
Biztonságos és hatékony a kijuttatás, túladagolás esetén sem égeti a növényt, az apró szemcsék azonnal a fűszálak tövébe esnek, így a fűnyíró sem szedi fel.
Az apró szemcseméret ellenére pormentes, kiszórása egyszerű bármelyik röpitőtárcsás szórókocsival.

DYRA Ismertető

DYRA gyepműtrágya termékek minden évszakra:

  Összetételhatástartamkiszerelés
Tavasz DYRA 25-5-102-3 hónap25 kg
  DYRA 25-5-102-3 hónap15 kg
  DYRA 27-5-95-6 hónap25 kg
  DYRA 27-5-58-9 hónap15 kg
NYÁR DYRA 18-6-182-3 hónap25 kg
ÖSZ – TÉL DYRA 15-0-262-3 hónap25 kg
VETÉSHEZ DYRA 18-22-52-3 hónap20 kg