Barion Pixel
Csenkesz logó
Kapcsolatunk alapja a bizalom

Osmocote termékcsalád dísznövény termesztőknek

Az Osmocote műtrágyák 1970-től, európai bevezetésüktől kezdve vezető szerepet játszanak a burkolt,vagy más néven,a szabályozott tápanyagleadású műtrágyák piacán.
A negyven éves gyártási tapasztalat egyedülálló fejlesztési és minőségellenőrzési lehetőségeket kínál. Tudjuk,hogy az Osmocote műtrágyával ügyfeleink egy hónapokig hatásos terméket vásárolnak. Csak ellenőrzött és teljes mértékben megbízható áru felel meg az elvárásaiknak.
Az összes Osmocote termék az Everris saját, szigorú ellenőrzési eljárásán esik keresztül.Minden egyes zsákból mintát vesznek és laboratóriumi tesztnek vetnek alá.

A legfontosabb előnyök:

– a tápanyagok minden időben a növények rendelkezésére állnak
– az öntözés és a tápanyagutánpótlás egymástól független rendszer
– alacsony EC, mert a védőburok nem engedi a sófelhalmozódást a gyökérzónában
– csak a talajhőmérséklet hat a feltáródásra, a talaj minősége, a nedvesség mennyisége, a mikroorganizmusok tevékenysége nincsenek rá hatással
– a növények optimális fejlődése növeli a stressz és betegség ellenállóságot
– a hosszú hatástartam az eladás után is táplálja a növényeket.  Elégedett fogyasztók

A gyártás során az Osmocote szemcséit növényi gyantabevonattal látják el. A gyantaburkolat szabályozza a tápanyagleadást és egyben védi is a növények gyökereit a káros só-felhalmozódástól. A hatástartam leteltével a burkolat a talajban elbomlik.
Az Osmocote használatával a kimosódás minimálisra csökkenthető, ezáltal kevesebb műtrágya is elegendő, és a természetet sem károsítja.